Politica de confidențialitate și protecția datelor


Titularul acestui site web (www.advancednutrigenomics.com) este Advanced Nutrigenomics LLC, cu sediul în Statele Unite ale Americii, statul North Carolina. Advanced Nutrigenomics este înregistrată în statul North Carolina, Department of the Secretary of State, cu numărul de înregistrare SOSID 1358634 (https://www.sosnc.gov/Search/profcorp/10428698). Informațiile publicate pe acest site web sunt doar în scopuri informaționale. Advanced Nutrigenomics îşi rezervă dreptul exclusiv de a modifica, adăuga sau elimina conținutul sau configurarea site-ului web, total sau parţial, fără notificare prealabilă, având dreptul de a limita accesul sau de a-l interzice. Nu putem oferi nici o garanție  că site-ul nostru va fi disponibil neîntrerupt.

Compania Advanced Nutrigenomics nu va fi considerată răspunzătoare pentru eventualele prejudicii aduse de:

a)      Utilizarea instrumentelor, a rapoartelor generate, a informațiilor sau a noutăților publicate pe acest site cu privire  la adoptarea deciziilor.

b)      Neclaritățile, omisiunile sau greșelile publicate pe acest site.

c)      Problemele care stau la baza utilizării acestui site web sau al unui alt site cu care se află în legătură.

d)      Informațiile furnizate de terțe părți care apar în sursa citată.

 

Politica de confidențialitate

Advanced Nutrigenoics respectă și protejează confidențialitatea utilizatorilor săi. Interesul nostru major este să protejăm datele cu caracter personal ale utilizatorilor, drept pentru care vă informãm prin intermediul acestei politici de confidențialitate despre procedura în care operăm cu acestea.

Advanced Nutrigenomics își rezervã dreptul de a modifica aceastã politică de confidențialitate în vederea adaptării acesteia la noutățile juridice sau jurisprudențiale.

În astfel de cazuri, modificările care apar vor fi anunțate pe aceastã pagină cu un preaviz rezonabil, înainte de punerea acestora în aplicare. Utilizarea serviciilor noastre, o dată comunicată această modificare, implică acceptarea acestora.

Legislația aplicabilã

Advanced Nutrigenomics respectă prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor săi de acord cu legislația în vigoare din România si Uniunea Europeană. Drept pentru care adoptă măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a preveni pierderea, abuzul, modificarea, accesul și furtul de date cu caracter personal neautorizat, având în vedere stadiul la care a ajuns tehnologia, natura datelor și riscurile la care sunt expuse.

Datele genetice generate sunt în întregime proprietatea clientului și, ca atare, acesta poate cere ștergerea acestora din baza noastră de date. Procedura de ștergere a acestor date poate fi inițiată prin email la adresa: contact@advancednutrigenomics.com. În luarea acestei decizii, clientul trebuie să știe că, odată ce informațiile sale personale și genetice au fost șterse din baza noastră de date, acestea nu vor mai putea fi accesate de către nimeni. Ca atare, copii al rapoartelor deja generate nu vor mai putea fi furnizate la cerere.